Rabobank Startersfonds

Wanneer u van plan bent een nieuwe webshop te beginnen, dan staat u voor een flinke uitdaging. In samenwerking met Rabobank Groene Hart Noord helpt H&O u een vliegende start te maken.

Tot €2500 vergoed op de aanschaf van een nieuwe webshop bij H&O, hoe werkt het?

Rabobank Groene Hart Noord biedt startende ondernemers graag een steuntje in de rug. Wanneer u starter bent (uw bedrijf bestaat minder dan 2 jaar) en uw bedrijf is gevestigd in het werkgebied van Rabobank Groene Hart Noord, dan komt u in aanmerking voor het Rabobank Startersfonds (lees alle criteria). Dit betekent dat de Rabobank een deel van uw opstartkosten betaalt, wanneer u een dienst afneemt bij een Rabobank partner. H&O is zo'n partner, en nodigt u graag uit voor een vrijblijvend kennismakings-gesprek waarin alles uitgelegd wordt over het starten van een webshop en de uitdagingen die erbij komen kijken. Indien u besluit H&O in te schakelen voor de realisatie van uw nieuwe webshop, dan wordt deze dus deels of volledig vergoed door de Rabobank.

H&O is de ideale partner voor startende webshops.

Een webshops starten is een avontuur. Welke domeinnaam kiest u? Wie is de doelgroep? Hoe gaat u bekendheid winnen? Hoe gaat u bezoekers trekken? Hoe moet uw webshop eruit zien? Voor startende webshops is H&O de ideale partner.

Wij als H&O kunnen u begeleiden in het neerzetten van een perfect afgestemde webshop, adviseren met betrekking tot betalingen, voorraad en distributie én hebben antwoord op al uw vragen. Omdat we uw webshop bouwen met Magento, realiseren we voor u de best mogelijke fundering voor een succesvol online bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden van een webshop bij H&O?

Één van H&O's belangrijkste taken bij het starten van een nieuw project, is samen met u uit te zoeken welke functionaliteit voor uw webshop van belang is.

Dit doen wij graag onder het genot van een kop koffie, zodat we u kunnen informeren en adviseren over alles wat bij het starten van een webshop komt kijken. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wanneer kom ik in aanmerking voor het Rabobank Startersfonds?

De criteria om aanspraak te maken op het Rabobank Groene Hart Noord Startersfonds zijn te vinden op de website van de rabobank.

Help, ik kom niet in aanmerking voor het Startersfonds!

Valt uw bedrijf buiten het werkgebied van Rabobank Groene Hart Noord, of bestaat uw bedrijf langer dan 2 jaar, dan komt u niet in aanmerking voor het Startersfonds. H&O vindt het echter een uitdaging om startende ondernemers te helpen en te begeleiden en nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U twijfelt of u aanspraak kunt maken op het Rabobank Startersfonds? Lees dan hier de voorwaarden.

Interesse in een vrijblijvend verkenningsgesprek of wilt u meer weten over het Rabobank Startersfonds? Neem contact met ons op!

Contact

Bel mij terug

Vul uw telefoonnummer in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Contactgegevens

H&O
Veenderveld 20
2371 TV
Roelofarendsveen
info@h-o.nl
www.h-o.nl
071 744 0084
KvK Rijnland nr. 28119089
BTW nr. NL818554071B01

Nieuwe projecten

Wilt u weten wat H&O kan betekenen voor uw Magento project? Stuur ons een mailtje:

Paul Hachmang

p.hachmang@h-o.nl

Erwin Otten

e.otten@h-o.nl

Contactformulier