H&O ontwikkelt nieuwe webshop D.I.O. drogisterijen

Door Nicole Paagman
20 oktober 2015
Team H&O

Alt_Text

D.I.O. drogisterijen heeft H&O gekozen voor het volledig vernieuwen van haar webshop op basis van Magento Enterprise. Zowel het grafische als het technische aspect van de webshop worden door H&O verzorgd.

D.I.O. drogisterijen staat sinds 2011 ook online voor haar klanten klaar. Met inmiddels 200 winkels door heel Nederland is D.I.O. uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Met de nieuwe webshop wordt het logistieke proces verbeterd. De orders worden verdeeld onder de ondernemers op basis van postcodegebied. Zij kunnen zelf kiezen of ze orders uit het distributiecentrum of uit de eigen winkelvoorraad leveren.

Binnen de webshop wordt er onderscheid gemaakt tussen de drie deelformules die zij hanteren; D.I.O., Care by D.I.O. en D.I.O. de Natuurdrogist. Tijdens het project gaat extra aandacht uit naar de wensen van de ondernemers, door hen actief te betrekken bij keuzes in het proces. D.I.O. drogisterijen verwacht met de nieuwe webshop de gebruiksvriendelijkheid voor zowel ondernemers als de eindklant te verbeteren en de interactie tussen de winkels en de webshop te vergroten.