Een feature-rijk, schaalbaar platform wat retailers de ultieme e-commerce oplossing biedt.

Magento is een flexibel e-commerce platform en content management systeem waarop online storefronts of webshop gebouwd kunnen worden om online te verkopen. Magento biedt algemene e-commerce features out-of-the-box en biedt enorm veel ruimte voor maatwerk toepassingen, om zo de specifieke doelen van elke organisatie te halen.

Met de komst van Magento 2 luidt Magento een nieuw tijdperk van e-commerce in door veel nieuwe functionaliteiten en verbeteringen door te voeren in het succesvolle platform. Zo biedt Magento 2 bijvoorbeeld significant verbeterde schaalbaarheid. Full page caching is voortaan standaard ingebouwd in de community Edition, wat zorgt voor een snellere webshop simpelweg door het reduceren van het aantal disk reads en network round-trips. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om allround performance verbeteringen. Magento 2 is opnieuw van de grond af aan ontworpen om sneller, veiliger en een stuk makkelijker in gebruik te zijn dan zijn voorganger.

Ook roemt het state-of-the-art technologie zoals HTML 5 en een vernieuwde CSS preprocessor. Koppel dit met een meer gebruiksvriendelijk proces voor het aanpassen van de webshop en het makkelijker installeren van upgrades, en je begint Magento 2 al snel te zien voor de vernieuwer die het is.

Dit is slechts een handvol van de nieuwe features die beschikbaar zijn voor Magento 2 gebruikers. H&O kent Magento 2 al door en door en daarom zetten wij alle features op een rij. Klik hieronder voor de features van Magento 2 voor de Community versie en voor de Enterprise versie. Of neem direct contact met ons op voor vragen over Magento 2.
Magento 2 Community

De gratis beschikbare versie van Magento 2 met veel functionaliteiten out of the box

Lees Meer
Magento 2 Enterprise

De enterprise editie van Magento 2 met extra functionaliteiten, hogere performance en schaalbaarheid

Lees Meer
Kennis maken met ons Team? - De koffie staat klaar!

Curriculum Vitae (CV), Request for proposal of specificatiedocument.

* Verplichte velden