Vacature PHP developer

Aan de slag bij Magento startup H&O als junior frontend developer, Medior backend developer of senior backend developer

PHP Vacature Senior Magento Backend Developer. PHP, MySQL

Vraagstukken van klanten vertalen naar mooie, individuele modules, complexe multi-inventory webshops opzetten, maatwerk koppelingen schrijven met ERP systemen en de performance van webshops zo tweaker dan ze razendsnel zijn. Dát zijn de innovaties waar je je mee bezig houdt als fulltime Magento backend developer bij H&O. Als je op deze PHP vacature reageert met minimaal 5 jaar ervaring als PHP developer, hebt gewerkt met relevante frameworks als Zend of laravel en object georieënteerd programmeert, dan past jouw profiel perfect bij deze PHP vacature.

Als fulltime PHP programmeur in de rol van backend developer werk je bij H&O voor 2 of 3 klanten tegelijkertijd. Je bent primair aanspreekpunt van de product owner en werkt nauw samen met de frontend developer van het project. Je bepaalt samen met de klant welke functionaliteit prioriteit heeft en hoe een sprint wordt ingericht. Je werkt vanaf onze locatie Roelofarendsveen, dat vlak langs de A4 ligt. Aanrijden vanuit Amsterdam, Den Haag of Leiden is makkelijk, maar als je liever een aantal dagen in de week thuis werkt, dan is dat ook mogelijk.

Als je geen ervaring hebt met Magento, dan bieden we voldoende materiaal om het systeem snel in de vingers te krijgen. Je kunt overleggen met de andere backend developers en kunt ons eerdere werk analyseren. Als startup hopen we van je als Senior Magento backend developer te leren. Verbeteringen in onze workflow en ideeen voor nieuwe protocollen zijn altijd welkom, en graag leren we jouw ervaring met bijvoorbeeld test driven development of vagrant. Als je scrum master bent is dat helemaal goud, want die hebben we nog niet.

H&O is een startup, opgestart vanuit interesse en nieuwsgierigheid naar e-commerce. We hopen dat je die nieuwschierigheid ook hebt en dat je helpt met het vormen van H&O. H&O is een developer-driven bedrijf, wat betekent dat onze insteek vanuit technologie is en de meningen van onze programmeurs leidend zijn in aanpak en werkwijze. We proberen de beste werkplek beschikbaar te stellen aan onze programmeurs, met alle perks die je van een jong technologiebedrijf kunt verwachten. Als je je hierin kunt vinden, dan is deze vacature als fulltime PHP programmeur voor jou!

Bekijk PHP vacature Senior Magento backend developer

PHP Vacature Medior Magento backend Developer. PHP, MySQL

Als je al een aantal jaar hebt gewerkt als PHP developer en bijvoorbeeld een studie hebt gevolgt in de richting informatica (of hobby als startpunt van je carriere hebt gehad), dan pas je in het profiel voor Medior backend developer bij H&O en is deze vacature voor jou. Als Medior backend developer ben jij de belangrijkste spil in de doorontwikkeling van webshops en het afhandelen van dagelijkse vraagstukken van de klant (issues). Samen met een frontend developer ontwikkel je nieuwe functionaliteit voor webshops die reeds operationeel zijn, met als doel de webshop beter te maken en conversie te verhogen.

Als Medior PHP developer bij H&O werk je voor meerdere klanten tegelijkertijd, waarbij je je week zo inricht dat iedere klant voldoende aandacht krijgt. Klanten bellen jou als ze vragen hebben over hoe handelingen in het systeem kunnen worden geoptimaliseerd, of wanneer ze ideeeën hebben om de webshop te optimaliseren. Samen met een collega frontend developer loop je regelmatig de projecten na om te kijken welke optimalisaties jullie zelf kunnen vinden, en hou je nauw contact met de backend developers om te kijken welke nieuwe technische oplossingen mogelijk interessant kunnen zijn voor jouw klanten.

Als je al een aantal jaar als PHP developer hebt gewerkt, maar Magento is nieuw voor je, dan bieden we de mogelijkheid om het systeem binnen no-time in de vingers te krijgen. We bekijken op welke manier je het beste kunt leren (video's, documentatie, één op één begeleiding), zodat je kunt leren op de manier die voor jou het meest effectief is. Je werkt vanuit het kantoor in Roelofarendsveen (vlak langs de A4; eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam, Leiden en Den Haag), dus je kunt altijd collega's programmeurs vragen je werk te reviewen. Mocht je een aantal dagen vanuit huis willen werken, dan is dat ook mogelijk.

H&O is een startup, opgestart vanuit nieuwsgierigheid naar webshops en internetverkoop. We hopen dat jij die nieuwschierigheid ook hebt, en net als wij mooie, snelle, gebruiksvriendelijke webshops wilt bouwen. We staan altijd open voor nieuwe ideen, dus ook jouw medium lange ervaring als PHP developer kan bijdragen aan de wijze waarop we werken. Als jij wilt bijdragen aan een mooier, sneller en gebruiksvriendleijker internet, dan is deze PHP vacature als Magento developer voor jou!

Bekijk PHP vacature Medior Magento backend developer
Kennis maken met ons Team? - De koffie staat klaar!

Curriculum Vitae (CV), Request for proposal of specificatiedocument.

* Verplichte velden